Reduceri de până la 30%! Cumpără acum!

Mini Cart

Returnare Produse

Returnare

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate doar in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, nedesfacute in termen de 14 zile lucratoare de la primire. In cazul in care produsele sunt desigilate, folosite, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea banilor.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Produsele se returneaza folosind  una din metodele de transport similare cu cea folosita de catre Vexo.ro (curierat rapid). Va vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 5 de zile de la data primirii returului.

Întrebari suplimentare

Daca aveti intrebari suplimentare despre livrari si returnari ale produselor ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Email: office@vexo.ro